Петък, 20 Септември 2024

Русенска инвазия във Велико Търново за Купата

Русенска инвазия във Велико Търново за Купата
Публикация   04 Март, 2014   /     akcent.bg   /     400

Същинска инвазия на русенски фенове се очаква към Велико Търново за срещите от финалната четворка в турнира за Купата на България по баскетбол при жените.

Носителките на трофея от последните 4 години от „Дунав 8806“ срещат „Монтана 2003“ от 18 ч. на 7 март, петък, в единия от полуфиналите в Двореца на културата и спорта „Васил Левски“ в старопрестолния град. По-рано същия ден е другият двубой между „Левски“ и „Хасково 2012“.

Малкият и големият финал са на 8 март, събота, съответно от 15:45 и 18 ч.

От русенския клуб е организирано пътуване за всеки от двата дни, като вече стартираха записванията. Те продължават днес, 4 март, и утре, 5 март, от 18 до 19 ч. в зала „Дунав“. Цената на ден е 4 лева, като включва отиване и връщане. Автобусът потегля от залата в квартал „Здравец“ в 12:30 ч. на 7 и 8 март и тръгва в обратна посока около половин час след втория за деня мач.

Интересът не е малък, а местата са ограничени, така че желаещите трябва да побързат, сподели административният мениджър на клуба Димитър Петров.

Междувременно се очаква немалко русенци да атакуват Велико Търново и със собствен превоз, за да са отново верният шести играч на „сините феи“.

 



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha