Петък, 20 Септември 2024

Второ първенство по футзал започна в Русе

Второ първенство по футзал започна в Русе
Публикация   12 Ноемв, 2013   /     akcent.bg   /     457

Второ първенство по футзал беше официално открито в недела в Русе от заместник - кмета Димитър Наков. Организатори на надпреварата са БФС, БАМФ, с подкрепата на Община Русе и ФК „Русе“.

Общо 10 отбора участват в тазгодишното първенство, което се провежда в Спортен комплекс „Ялта“. Това са ФК „Ботев“-Г.Враново, ФК „Бъзън“, „Дунав завинаги“, „Дунавчетата“, „Липник“, „Медика“, ФК „Русе“, „Сити карс“, ФК „Сокол“ и „Холеман“. Наред с г-н Наков, участниците в турнира бяха поздравени и от администратора на първенството Калоян Георгиев, директора на Дирекция „Култура и образование“ Ирена Петрова и от гл.експерт в отдел „Образование, младежки дейности и спорт“ Светлина Колева.

В срещите от първия кръг, които се изиграха в неделния ден  ФК “Русе” надви с 9:4 ФК “Ботев” /Голямо Враново/. “Дунав завинаги” се наложи над “Медика“ със 7:1. Сблъсъкът между ФК “Бъзън” и “Дунавчетата” завърши с 11:4. “Липник” победи “Сити карс” с 9:3, а “Холеман” надви ФК “Сокол” с 8:5.

На 16 и 17 ноември (събота и неделя) са срещите от втория кръг. Началото е в 15 часа с двубоя между “Дунавчетата” и “Липник”.



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha