Петък, 20 Септември 2024

Кметът Стоилов и заместникът му Иванов пожелаха успех на русенските спортисти на предстоящото световно по скокове на батут

Публикация   08 Ноемв, 2013   /     akcent.bg   /     357

Кметът Стоилов и заместникът му Иванов пожелаха успех на русенските спортисти на предстоящото световно по скокове на батут

 

Кметът на Община Русе Пламен Стоилов  и заместникът му Свилен Иванов отправиха днес пожелание за успех към Националния отбор за юноши и девойки по скокове на батут. Поводът е предстоящото Световното първенство по скокове на батут за мъже, жени, юноши и девойки, което ще се проведе от 7 до 17 ноември в "Арена Армеец" в София. 

Рекордните над 2 000 спортисти от 47 държави ще участват на този форум, а Русе ще бъде представен от Александър Ангелов, който ще се състезава индивидуално и Десислава Манолова, която ще премери сили и в индивидуалната и в синхронната надпревари.

Националният отбор за юноши и девойки е съставен изцяло от състезатели от градовете Русе, Габрово, Плевен и Ямбол. На предстоящото Световно първенство, спортистите ще бъдат придружени от 4 треньори, като представител от Русе ще е Станислав Стоянов, който е и помощник треньор на Националния отбор за мъже по скокове на батут.



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha