Петък, 20 Септември 2024

Старт на първенството по футзал Русе 2013/14 – с 10 Отбора

Старт на първенството по футзал Русе 2013/14 – с 10 Отбора
Публикация   07 Ноемв, 2013   /     akcent.bg   /     415

 

 

Първенство по футзал стартира в спортен комплекс „Ялта“ от 10.11.2013г. Най-добрите ще играят във финалите на държавното първенство.

 

За втори път в Русе се организира първенство по набиращият все по-голяма популярност футзал. Футболът в зала е единственият вариант в момента феновете на играта да я практикуват в добри условия и през предстоящите зимни дни. С оглед на това БФС със съдействието на БАМФ и местната власт в лицето на Община Русе, общинското предприятие „Спортни имоти“ и Областния съвет на БФС организира първенство по футзал. Десет отбора потвърдиха участие в тазгодишната надпревара, която ще стартира с откриване и първи съдийски сигнал на 10 ноември, в 11.00ч, с гости от Община Русе и общинското предприятие „Спортни имоти“. Срещите ще се играят в залата на спортен комплекс „Ялта“ всяка събота и неделя, програмата е изготвена отборите ще се срещнат по два пъти всеки срещу всеки. Надпреварата ще бъде съобразена с календара на БФС, като отборите заели призови места ще получат възможност за включване в Държавното първенство по футзал, администрирано от централата. „Русе заслужава да има своите достойни представители в националния шампионат в този динамичен и все по-популярен спорт“.

Отборите, които ще участват са ФК СОКОЛ, ФК БЪЗЪН, ХОЛЕМАН, ДУНАВ ЗАВИНАГИ, МЕДИКА, СИТИ КАРС, ЛИПНИК, ФК БОТЕВ – Г. Враново,  ФК РУСЕ, ДУНАВЧЕТАТА

 

В Първият кръг веднага след откриването ще се проведат срещите в следния ред:

 

ФК РУСЕ срещу ФК БОТЕВ – Г. Враново от 11:30 часа

ДУНАВ ЗАВИНАГИ срещу МЕДИКА от 12:30 часа

ДУНАВЧЕТАТА срещу ФК БЪЗЪН от 13:30 часа

ЛИПНИК срещу СИТИ КАРС от 14:30 часа

ФК СОКОЛ срещу ХОЛЕМАН от 15:30 часа

 



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha