Калоян Копчев е новият стар шеф на Здравната каса в Русе

Калоян Копчев е новият стар шеф на Здравната каса в Русе
Публикация   23:45     25 Окт, 2013 /     Румен НИКОЛАЕВ   /     1709

Калоян Копчев е утвърден за директор на районната здравно осигулиителна каса в Русе. Новината потвърди самият Копчев минути след като научи резултата в столицата.

 

 

 

Конкурсът започна от сутринта с оценка на писмените разработки на кандидатите. Копчев е имал резултат, който е позволил да бъде допуснат за събеседване. Представянето му в този етап е било според самия него отлично. Така с оценка Мн. добър 5. 00 е спечелил конкурса за директор на РЗОК- Русе.

Имало е реална възможност да не бъде класиран, ако оценката му от писмената разработка и събеседването са под 4.50, въпреки че е бил единствен кандидат за Русе. Такъв случай се е получил с кандидата на РЗОК Добрич. При този вариант се насрочва нова дата за нов конкурс.

 

Как стимулира стимулира служителите заради ограничените финансови възможности на институцията е бил един от по-интересните въпроси, на който Копчев е трябвало да отговори. Работейки вече 13 години в институцията, новият стар шеф познава добре служителите и намира законовите начини да поощри всеки един от тях който заслужава. Отговорът определено се е харесал на изпитващите.

 



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha