Рубишипс пое мениджмънта на един от най-модерните тласкачи по Дунава

Рубишипс пое мениджмънта на един от най-модерните тласкачи по Дунава
Публикация   23:43     21 Окт, 2013 /      Румен НИКОЛАЕВ   /     1041

Със своите 3500 к.с. Херкулес Х изпълнява доставките в къси срокове

 

 

 

/Снимки 1,2,3/ Русенската корабна компания Рубишипс пое мениджмънта на един от най-модерните тласкачи по река Дунав- Херкулес Х. Това стана възможно след подписване и влизане в сила на партньорски договор с най-голямата корабоплавателна компания в Европа- Империал шипинг груп. Информацията потвърди съсобственикът и управител на  Рубишипс Роберт Радославов.

Русенската компания пое мениджмънта на Херкулес Х след като флота и се оказа недостатъчен, за да може да отговори на увеличените заявки за превоз на товари. В същото време Империал груп разширява своите дунавски възможности и портфолио на предлагани услуги именно по този начин.

Западното направление остава непроменено, тъй като то вече се е утвърдило като един от най-добрите корабни сервизи. Колкото до Среден и Долен Дунав- именно с експлоатацията на модерният тласкач Херуклес Х и неговите 6 барджи, чрез опитния екипаж на Рубишипс, ще се активизира търговската дейност по реката.

 Новата придобивка за русенската компания ще работи с само с 6 души поради пълната съвременна техническа екипировка. Мощността от 3500 к.с. на двигателите е добра скорост, с която ще се изпълняват доставките в къси срокове.

Като тенденция се очертава двете дружества да развиват дейността си по релацията Будапеща- Констанца.

С влизането в сила на този партньорски договор Рубишипс успява да отговори на търсенето на пазара на корабни услуги, без да се налага да инвестира огромни суми за закупуване на нов флот, особено в тези несигурни за световната икономика години, каза още Радославов.

 



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha