Четвъртък, 9 Май 2024

Прегледи за подрастващи организира за трети път МБАЛ "Медика"

Публикация   23:34     07 Окт, 2013 /     akcent.bg   /     190

 

 

На 19.10.2013 в МБАЛ „МЕДИКА” - Русе от 9.00 часа ще се извършат скринингови прегледи на деца до 18 години от специалисти  в следните области: уши, нос и гърло ;  детска урология;  детска хирургия   и  лицево- челюстна хирургия. Прегледите в новооткритата русенска болница ще се осъществят съвместно със специалисти от УМБАЛСМ  „Пирогов”- доц. Д-р Христо Шивачев, д-р Асен Меджидиев, д-р Анета Минева и   д-р Лиляна Димитрова.

 

Целта е  ранна диагностика и лечение на заболяванията в детска възраст и предотвратяване на настъпващите усложнения и хронифицирането им, както и провеждане на лечение в амбулаторни условия и намаляване на броя на хоспитализациите. Това е реална възможност за лесен достъп до преглед при високоспецилизирани специалисти в неработен и неучебен ден.

Третата подобна инициатива на двете болници е  организирана и подпомогната от д-р Кирил Панайотов - собственик на Лечебни Заведения "Медика", като в предишните две бяха прегледани над 180 деца от региона с вродени и придобити заболявания.

 

За информация и записване: на тел.  : 082 830 230  и на  регистратура на МБАЛ МЕДИКА/сградата на бившата трета поликлиника/ , ул. „ Рига” № 35; 

 



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha