Четвъртък, 19 Септември 2024

Пламен Нунев връчи наградите на победителите в традиционен турнир по волейбол в Русе

 Пламен Нунев връчи наградите на победителите в традиционен турнир по волейбол в Русе
Публикация   06 Окт, 2013   /     akcent.bg   /     462

 

 

 

Народният представител от ГЕРБ в 19-и МИР – Русе връчи тази вечер награди на победителите в традиционния турнир по волейбол. „Изключително приятно съм изненадан от показаното днес от вас. Ако политическа партия ГЕРБ положи сили да бъдат изградени нови спортни площадки в Русе и страната за насърчаване на масовия спорт през последните 4 години, то резултатите сега са налице. Тук виждам на финалите само млади хора, а преди в спора за медалите се намесваха и ветерани“, отбеляза той.

 

След оспорвани полуфинални и финални мачове първото място заслужиха студентите от отбор „Спарта“. На второ място се класира отбор „Скрита сила“, а на трето - „Медика“.

 

Специални награди бяха връчени на отличили се волейболисти. Георги Атанасов бе отличен като най – полезен състезател. Ивона Иванова получи признание за най - комплексен състезател. Симеон Георгиев взе голям приз за най - добър нападател.

 

Събитието продължи точно 10 часа на 5 октомври 2013 година /събота/. То бе открито от депутата в 9 часа в зала 2 на спортен комплекс „Дунав”. Турнирът се провежда на закрито, след като дъждът попречи спортното събитие да се проведе на открито миналата неделя.

 

Спортната проява завърши с обещанието да бъде продължена в по – широк формат малко преди Коледа, за да бъде дадена възможност на повече отбори да се включат в нея.         

 



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha