Четвъртък, 19 Септември 2024

Традиционен турнир по волейбол организира ГЕРБ в Русе

Традиционен турнир по волейбол организира ГЕРБ в Русе
Публикация   02 Окт, 2013   /     akcent.bg   /     407

 

 

 

 

ГЕРБ – Русе организира традиционен турнир по плажен волейбол на 5 октомври 2013 година /събота/ от 9 часа в зала 2 на спортен комплекс „Дунав”. Турнирът се провежда на закрито, след като дъждът попречи спортното събитие да се проведе на открито в неделя.

 

Право на участие имат лица навършили 18 години, които са физически здрави и не са картотекирани през последните 2 години в професионални отбори..

 

Всеки отбор включва до 10 (десет) състезатели, като в играещия състав трябва да има минимум 2 жени. Играе се по правилата на волейбол в зала. Всеки участник попълва на място декларация за доброволно участие в състезанието на своя отговорност.

 

Системата за провеждане, програмата за турнира и незасегнатите в правилата моменти ще се уточнят и приемат на техническата конференция.

 

Всеки отбор осигурява присъствие на свой представител на техническата конференция, който ще се състои на същата дата от 8.30 ч. в спортен комплекс „Дунав”.

 

Записването става в централния офис на ГЕРБ на ул. „Чипровци” № 2, търговски комплекс „Родина”, ет. 2 Телефони за записване: 082/ 825264 и 0882/540922



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha