Петък, 20 Септември 2024

Отборът на Холеман победи в турнира по футбол след дузпи

Отборът на Холеман победи в турнира по футбол след дузпи
Публикация   29 Септ, 2013   /     akcent.bg   /     420

Втори останаха ТМ Тепноложи

 

Народният представител от ГЕРБ в 19-и МИР – Русе Пламен Нунев връчи купа този следобед на победителя в традиционния турнир по футбол в Русе. Той бе излъчен след изпълнение на дузпи. Това е отборът на «Холеман». Втори остана съставът «ТМ Технолоджи», а трети - «Дунав 2010». Депутатът приветства състезателите и им пожела успехи и през следващата година на това голямо събитие за града ни.

 

За най – добър вратар бе определен Милко Недков от „Холеман“. Най - добър защитник в турнира е Ценко Василев от „Дунав 2010“. С титлата „Голмайстор на турнира“ се поздрави Росен Радославов от „ТМ Технолоджи“. Всеки от тях получи награда.

 

24 отбора с близо 200 играчи се включиха въпреки лошото време в традиционния турнир по мини футбол на 28 септември 2013 година. Началото на оспорваната надпревара в дух на феърплей бе поставено в 9 часа на игрищата до спортен комплекс „Олимпия” в ж. к. „Дружба 3”, а краят бе към 16.30 ч. Право на участие имаха лица навършили 18 години, които не са картотекирани през последните 2 години в „А”, „Б” и „В” републикански футболни групи.



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha