Три новогодишни круиза за корабите на "Дунав турс"

Три новогодишни круиза за корабите на
Публикация   23:00     31 Юли, 2013 /     akcent.bg   /     371

М/к "Елегант Лейди" и м/к "Хайнрих Хайне" се правръщат в институционални хотели

Русенската компания за круизен туризъм „Дунав Турс” АД  навлезе в най-активната си част на туристическия сезон. През този период  всичките шест кораба са максимално заети, а туристите пътуват не само по река Дунав , а и по реките Рейн, Майн и Мозел.

 

 “Наводненията в горната част на река Дунав, по реките Рейн, Майн и Мозел   създадоха доста проблеми за  корабоплаването, но въпреки това ние положихме много усилия, за да няма недоволни пасажери. В такива моменти разчиташ изцяло на създадения екип, както и на чуждестранните партньори, с които работим”, каза Катя Стоянова, изпълнителен директор на дружеството.

 

С добри новини от Кьолн се завърна и маркетинговият екип на фирмата. Там всяко година се провежда една от най-големите туристическа борса за немския пазар. Над хиляда и сто изложители се надпреварват да предлагат своите продукти, а сделките, които се сключват, са за милиони евро.

 

И тази година сезонът за „Дунав Турс” АД няма да приключи през октомври. На борсата стана ясно, че корабите ще имат три новогодишни круиза, м/к „Елегант Лейди” ще бъде използван като хотел на панаира „Медика” в Дюселдорф, а м/к „Хайнрих Хайне” като хотел за Европейския парламент в Страсбург.

 

При огромната конкуренция в този бранш, това е успех, който е гаранция за доверието и качеството, което фирмата има в чужбина.

 

 И през август на русенския бряг ще акостират  трите кораба - „Ариана” , „София” и „Елегант Лейди”.  Едни от най-посещаваните места в града са историческият център, Басарбовският скален манастир и Ивановските църкви. Интерес за немските туристи е и  Велико Търново и най-вече посещение на автентична българска механа.

 



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha