Четвъртък, 19 Септември 2024

Националите по плажен волейбол със загуба в Унгария от домакините с 2:4

Националите по плажен волейбол със загуба в Унгария от домакините с 2:4
Публикация   05 Юни, 2013   /     akcent.bg   /     443

 

Националния отбор на България по плажен футбол стартира серията от приятелски срещи срещу унгарските си колеги със загуба 2:4. Родните трикольори са на съвместен лагер с тима на домакините в Шиофок. 

Срещата се игра на специален стадион за плажен футбол, на метри от брега на езерото Балатон. След нулева първа част, през втората третина двата тима си размениха по едно попадение. Домакините поведоха в резултата, а Калоян Цветков(Спартак Варна) изравни с много красиво попадение. В последната част от двубоя опитният тим на Унгария успя да стигне до победата. Домакините поведоха с 3:1, но българският тим се върна в мача с гол на дебютанта Огнян Брайнов( ФК Русе). В заключителните секунди падна и последното попадение, с което бе оформен крайният резултат. Двата тима си размениха по две греди, а много силен дебют за родните трикольори записаха Стоян Мантаров и Антон Иванов

Отборът на Унгария показа по-добра сработеност и ясно личеше, че са в по-напреднала фаза на подготовка, предвид участието им в дивизия Б на EBSL 2013 на турнира в Терачина, който ще се проведе от 14-06 до 16-06-2013г. 

Утре двата тима ще изиграят втората проверка помежду си, а в четвъртък е третият мач.

Състав на България

Вратари: Костадин Иванов (капитан) и Добромир Господинов
Полеви състезатели: Стоян Мантаров, Георги Минков, Калоян Цветков, Филип Филипов, Симеон Христов, Чавдар Петров, Ивайло Иванов, Огнян Брайнов, Живко Парашкевов, Антон Иванов.



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha