Четвъртък, 19 Септември 2024

160 ученици мериха сили в турнир по плажен футбол и народна топка

160 ученици мериха сили в турнир по плажен футбол и народна топка
Публикация   02 Юни, 2013   /     akcent.bg   /     700

 

 

 

 

160 ученици от 10 русенски училища се включиха днес в турнир по плажен футбол (за момчета) и народна топка (за момичета). Надпреварата беше организирана от Община Русе и ФК „Русе” по повод 1 юни - Деня на детето.

Турнирът се проведе на базата в спортен комплекс „Ялта“. В него участваха деца от 6-7 клас. В надпреварата по плажен футбол се включиха възпитаници от СОУ за европейски езици  „Св.Константин-Кирил Философ”, ОУ „Иван Вазов“, МГ „Баба Тонка“, ОУ „Тома Кърджиев“, СОУ с преподаване на немски език "Фридрих Шилер", ОУ „Братя Миладинови“. В турнира по народна топка участваха отбори от ОУ „Иван Вазов“, ОУ „Братя Миладинови“ и СОУ за европейски езици „Св.Константин-Кирил Философ”.

Най-добре при момичетата се представи отборът на ОУ „Иван Вазов”. Втори в надпреварата по народна топка са учениците от СОУЕЕ, а трети останаха възпитаниците на ОУ „Братя Миладинови”.

Победители в турнира по плажен футбол са учениците от  СОУЕЕ, следвани от Дойче шуле и МГ „Баба Тонка”.

Най-добре представилите се бяха наградени от кмета Пламен Стоилов и от директора на Дирекция „Култура и образование” Ирена Петрова.



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha