Четвъртък, 19 Септември 2024

СКСБ "Имидж" провежда атрактивни спортни презентации

СКСБ
Публикация   27 Май, 2013   /     akcent.bg   /     299

                                                                                  

С цел насърчаване развитието на българския спорт, укрепване здравето на подрастващото поколение Спортен Клуб  Скокове  Батут ”ИМИДЖ - Русе”  организира и проведе на 25.05.2013 г.в парка на Младежта две презентации на спорта . Целта на организираните спортни мероприятия е популяризиране на този спорт, а също така и набиране на желаещи за активни бъдещи спортни занимания, които ще доведат до издигане обществената роля на спорта в България.  Мероприятията са под мотото  „АЗ ИЗБРАХ СПОРТА” и са финансово подпомогнати от ДП Български Спортен Тотализатор .

В демонстрациите под ръководството но треньора Станислав Стоянов освен състезателите на клуба взеха участие над тридесет деца от града. За всички бяха осигурени медали, предметни награди и почерпка .

Радостен е фактът, че родителите на 4-5 малки участници проявиха интерес и решиха да включат децата си в тренировки по скокове на батут провеждащи се в гр.Русе ул. „Цветница” № 6  Спортен Комплекс „Локомотив”.

Ръководството на СКСБ „Имидж-Русе” кани всички желаещи родители и деца на следващите презентации, които ще се проведат на 31.05.13 и 01.06.13 г. в парка на Младежта /до вазата/ от 17.30 часа.



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha