Четвъртък, 19 Септември 2024

Отличия за клуб "Имидж" на турнира по батут в Плевен

Отличия за клуб
Публикация   22 Май, 2013   /     akcent.bg   /     307

Инициативата за провеждането на тези турнири е на треньора на русенци Станислав Стоянов

На 19.05.2013 в град Плевен се проведе първият от турнирите Купа Север, под патронажа на кметовете на Плевен , Габрово и Русе за деца от 8 до 14 години.Спортен клуб по скокове на батут Имидж Русе участва с 11 състезателя, които завоюваха отличия във възрастовите си групи както следва: Десислава Манолова – сребро. Антонио Бончев – сребро. Никола Даков – сребро.Николай Иванов – бронз и Максим Огнянов - бронз.

  Като успех може и да се отчете представянето на Димитър Георгиев (8 години), който на волна програма получи шеста оценка от 13 състезатели. Подготовката на състезателя е по програма „СПОРТ ЗА ДЕЦА В СВОБОДНОТО ВРЕМЕ”, съгласно договор 36-00-67 / 05.02.2013 между СКСБ „Имидж Русе” и Министерство на Физическото Възпитание и Спорта.

  Инициативата за провеждането на тези турнири е на русенския клуб с треньор Станислав Стоянов.До края на годината домакини ще бъдат градовете Габрово - месец Юни и финали Русе - месец Септември. Целта на  турнирите, които са извън календара на Българска Федерация Скокове Батут е да се подготвят децата, включени в разширения състав на  националния  отбор на Република България за предстоящото световно първенство през месец ноември тази година в  София - зала Арена Армеец.

 



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha