Понеделник, 20 Май 2024

БЦП МСП - Русе организира фирмени посещения по Програма SES (Senior Experten Service)

Публикация   16:27     21 Фев, 2011 /     акcent.bg   /     403

БЦП МСП - Русе е официален представител на Програма SES за регионите Русе, Разград, Силистра и Свищов

 

     Бизнес център за подпомагане на малки и средни предприятия – Русе организира посещения по фирми по линия на Програма SES (Senior Experten Service) на Федералното Канцлерство на Република Германия на 16 и 17 март. БЦП МСП Русе е официален представител на Програма SES за регионите Русе, Разград, Силистра и Свищов.

    По време на посещенията в Германия г-жа Юлия Шюлер, представител на Програма SES за България, ще представи на фирмите възможността да получат беплатна експертна помощ в желана от тях област, ще обясни как работи програмата и какви са механизмите за кандидатстване.

    SES (Senior Experten Service) подпомага малки и средни предприятия, общини и средни професионални училища чрез старши експерти, които след приключване на активния си професионален живот са се присъединили към програмата, за да предоставят доброволно своето знание и опит. Сферите на консултации включват всички области, свързани с работата на фирмите от всички браншове на икономиката (без трансфер на ноу-хау и военната индустрия), вкл. ISO сертифициране. Кандидатстващите фирми не заплащат нищо за помощта, която ще получат от експерта.

    SES е нестопанска организация на Немската индустрия за международно сътрудничество. Тя е създадена от четири основни асоциации: Федералната конфедерация на асоциациите на немските работодатели, Федералната асоциация на германската индустрия, Асоциацията на германските търговско- индустриални камари и Германската конфедерация на занаятите.

      Всички желаещи да се включат в програма на посещенията фирми трябва да се свържат с Бизнес центъра за записване и повече подробности най-късно до 25 февруари.

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha