Понеделник, 20 Май 2024

Хотел „Космополитън” със „Златен приз” за 2010 г. за успешно развитие на конферентен туризъм

Хотел „Космополитън” със „Златен приз” за 2010 г. за успешно развитие на конферентен туризъм
Публикация   16:24     18 Фев, 2011 /     Румен НИКОЛАЕВ   /     2580

/на снимката- управителят на хотела Христина Дакова / с отличието/ и Ирина Ропай, маркетинг "Продажби"/

 

Русенският хотел „ Космополитън” бе отличен днес със "Златен приз 2010" на специална церемония в Централното фоайе на НДК в столицата. Събитието е част от Международната туристическа борса „Ваканция и СПА Експо 2011”, която се провежда от 17 до 19 т.м.

Основните критерии, по които са определяни лидерите в различните категории от комисия, са: висока култура на обслужване, професионален мениджмънт, община, сдружение, институция- фактор за утвърждаването на България като привлекателна целогодишна дестинация.

През 2010 г. екипът на хотел „Космополитън” положи много усилия в посока на развитие на конферентния туризъм на регионалния пазар, сподели след награждаването управителят Христина Дакова. Това, което ни позволи да постигнем успех в тази посока са: чудесната материална база, която превишава изискванията за 4-звезден хотел, мултифункционалните конферентни зали, оборудвани с най-съвременна техника.

Въпреки стагнацията в бизнеса, успяхме да предложим на нашите клиенти качествен продукт на конкурентна цена.

За нас е изключителна чест оценката и приза, който получаваме днес. Това само ще ни мотивира през настоящата година да положим още повече усилия, за да оправдаем очакванията на сегашните и на новите ни клиенти.

Всичко това ние нямаше да постигнем без доверието, което ни гласуваха фирми и организации като „Пощенска банка”, „Инвент”, „Приста ойл холдинг”, „Астелас”, „Оргахим”, ЕГЕД и др., на които използваме случая да благодарим, каза още Христина Дакова

 



Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha