Андрей Райчев: ПП не разбраха думите на Иван Костов

Андрей Райчев: ПП не разбраха думите на Иван Костов
Публикация   08 Апр, 2023   /     akcent.bg   /     353

Говоренето на политиците е преливане от пусто в празно, смята социологът

   "ПП не разбраха, че в коалицията им цъка часовник. С бомба. Те не разбраха думите на Иван Костов: "За последен път гласувам за вас", защото му се струват твърде леви. Не чуха нюансите в говоренето на Христо Иванов, за тях това е като сън в лятна нощ. Те нямат план Б". Това заяви социологът Андрей Райчев в предаването "Панорама" по БНТ.

"Те трябва да осъзнаят едно просто нещо. Те не просто ще губят все повече на изборите. Те нямат съюзници. Въобще", заяви още той.

"Христо Иванов три месеца говори, че трябва да се замести въпросът за правителството с въпроса за консенсуса и реформите.

  А ПП допуснаха дълбоко груба грешка и се опитаха да играят политически шах", заяви още Райчев. "

   ...Христо Иванов от месеци приказва, че би трябвало да се размести въпросът за държавното управление с въпроса за консенсуса за промяна. Аз не чух нито един път водачите на Природен парк да влязат в тази стилистика. Те сякаш чакаха да вземат златния орден и всички да ги поддържат по обвързване. Това е груба неточност ". Коментари

  •     Анализатор 

    Ако проследим какви ги твори през годините Андро,ще видим зигзагообразното движение на този "наш" сондьор на човешката мисъл.Доусъвършенствувал занаята,този магьосник се вживява като велик маг,който в определени моменти се взема на сериозно,защото нашата публика и тя се люшка от бряг на бряг.Избори у нас,дал Господ.Маниполаторите на обърканите българи днес, са новите милионери,които работят рамо до рамо предизборно и следизборно с богатите партии.

Коментирай

   captcha