Иван Иванов, Русе: „Платформата на БСП предлага конкретни мерки за стабилност и икономически растеж“

Иван Иванов, Русе: „Платформата на БСП предлага конкретни мерки за стабилност и икономически растеж“
Публикация   14 Март, 2023   /     akcent.bg   /     314

   Кандидатите от русенската листа на Коалиция „БСП за България“ и водачът й Иван Иванов проведоха срещи с граждани от Русе и областта. Социалистите представиха своята платформа и вижданията си по актуалните проблеми в момента – таван на цените и дълготрайно овладяване на инфлацията, преизчисляване на пенсиите, подпомагане на младите, които стартират бизнес, както и помощи за младите семейства.

   „БСП е единствената лява партия, която води устойчива и последователна социална политика. Макар за последните две години да бяхме на избори пет пъти, ние успешно реализирахме обещанията си – както социалните мерки като безплатни детски градини и учебници, така и икономически с увеличението на минималната работна заплата и компенсациите за цените на тока за бизнеса. В платформата си за предстоящите парламентарни избори сме включили също и много повече мерки, свързани с актуалните обществени теми като налагане на таван на цените, повишение на доходите и преизчисление на пенсиите. Също от първостепенно значение е поддържане на неутралитет и водене на политика за мир. Именно по този начин можем да създадем условия за подобрение качеството на живот на българите. БСП винаги е била лидерът в лявото пространство в България и без нея няма как да бъде съставено стабилно управление.“, каза Иван Иванов в Мартен.

   От своя страна гражданите, които присъстваха на срещите повдигнаха и регионални въпроси свързани с облекчаване на трафика на Дунав мост, пускането в експлоатация на летището и замърсяването на река Дунав.  

   „Както аз, така и моите колеги и кандидати за народни представители от Русе, работим усилено, за да чуем всеки един от вас. Русе е прекрасен град, където има необходимост да бъде инвестирано много повече на национално ниво. Потенциалът е огромен, затова ние ще работим целенасочено за дългосрочно развитие на града и областта.“, завърши Иван Иванов.Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha