Днес е : Петък, 27 Януари 2023

Юлиан Вергов е бияча на Диана Димитрова

Публикация 02 Dec, 2022 / akcent.bg

Звездата от сериалите „Откраднат живот” и „Лъжите в нас” – Диана Димитрова, май обича да провокира не само с работата, но и с постове си в социалните мрежи.

   Поредната й публикация, която разбуни духовете, е признание за брутален побой, който й нанесъл колега по време на работа. Шокиращият инцидент е от преди 5 години, но едва сега актрисата е намерила сили да сподели за него. Тя описа в социалните мрежи какво е преживяла и показа снимки на синините си. Големият въпрос сега е кой я е пребил? Името на човека, посинил от бой красивата актриса, е Юлиан Вергов, твърди „Уикенд” позовавайки се на цели 7 независими източника – актьори, продуценти и оператори, които са в течение на драмата.

   Оказва се, че този случай е доста известен в гилдията и почти няма човек, който да не е наясно с него. Всички хора, с които разговаряхме по темата, обаче правят изричната уговорка, че сюжетът е малко по-особен и ще е леко прибързано към името на Юлиан Вергов да бъде автоматично прикачен етикета „бияч на беззащитни жени”. Да, историята е грозна и мръсна, леко наподобяваща драмата между Джони Деп и Амбър Хард и последствията от една токсична връзка.

Коментари

Свързани новини

Още Новини

Реклама

Реклама