Днес е : Понеделник, 26 Септември 2022

СДС дава категорична и безрезервна подкрепа за Драгомир Драганов - преференция 105 в листата на ГЕРБ-СДС с номер 24

Публикация 19 Sep, 2022 / akcent.bg

   Драгомир Драганов е пети в листата на ГЕРБ-СДС, като след водача Десислава Атанасова той е най-подготвен и има опит, за да представлява избирателите от 19-ти МИР- Русе

  Това заяви днес на пресконференция председателят на партията Румен Христов, на която пръсъстваха и общинският лидер и член на НИС на СДС Станимир Станчев и общинският съветник Иван Григоров.

    Христов напомни, че Драганов е бил кмет на Бяла и на Две могили, има собствен бизнес и познава добре проблемите на района.

  Лидерът на СДС заяви, че е убеден в сериозна изборна победа за ГЕРБ- СДС като първа политическа сила на предстоящите извънредни парламентарни избори.

  Самият Драганов определи настоящата предизборна кампания като вяла, със слаба активност.  Като причина за това той вижда твърденията в публичното пространство, че независимо от резултата, няма да има правителство и хората така се демотивират.

   Кандидатът за депутат на СДС от листата на ГЕРБ се спря на астуалните проблеми, които стоят пред страната и призова да се върви към нормалния за хората начин на живот.

 Има проблеми, за които имам решения, бе категоричен Драганов.

  Румен Христов говори за проблемите с Плана за възстановяване и устойчивост, който за страната ни една в края на годината ще почне да действа.

   Станимир Станчев е на мнение, че решението с проблемите на зърнопроизводителите е или в създаване на коридори, през които да преминава украинското зърно, или да се въведат временни мита.

   Той смята, че проблемите на предишното редовно правителство са дошли от управлението на БСП в него с мерки, при които са харчени "хиликоптерни пари" от бюджета.

   На въпрос на Акцент.БГ относно появилите се заявки България да бъде под някаква форма прзидентска република, Румен Христов припомни, че това е позиция на СДС от преди 10 години, като има горма и долна камара. Именно там да бъде избиран президента. Но това да се  случи е необходимо Велико народно събрание, за каквото партиите още не са узрели.

   Трудно ще бъде съставянето на каквото и да е правителство, след като езикът на разделеие и омраза витае и се насажда от досегашните управляващи, каза още Христов, визирайк и незаконния арест на Бойко Борисов.

Коментари

Дочев  
16:50:06 / 2022-09-19

Драгомир Драганов е най подготвен и има опит,да представлява избирателите от 19-МИР-Русе.Цитат от първите редове на статията.Изниква логичния въпрос,защо гастрольорката е водач на листата тук и в "признателният" й Разград?Печели там,тук вторият става първи,а г-н Драганов,както години наред,си остава за пълнеж във важната листа за 48-ия парламент.До кога уважаеми г-н Драганов!?

Свързани новини

Реклама

Реклама