Днес е : Събота, 28 Януари 2023

Галин Григоров води на листата на войводите в Русе за изборите на 2 октомври

Публикация 26 Aug, 2022 / akcent.bg

   Областният председател на ВМРО-Русе Галин Григоров повежда  листата на войводите в 19 МИР-Русе за изборите на 2 октомври. Това реши областното ръководство на ВМРО след обсъждане с членовете на структурите по места. Номинацията на Григоров вече е потвърдена на заседанието на националното ръководство на ВМРО-БНД.

   Галин Григоров е добре познато име в родния му Русе. 53-годишният икономист по образование и мениджър по професия русенец е един от основателите и доказаните лидери на ВМРО - Българско национално движение в региона. След сериозния му опит като общински съветник, член и председател на постоянни комисии в ОбС- Русе и председател на група общински съветници, в мандата 2017-2021 Григоров е областен управител на област Русе. Активен общественик с каузи за опазване традициите и историческата памет, той е сред инициаторите за построяване паметника на Васил Левски в Русе.

   Галин Григоров е последователен във възгледите и политическите си убеждения, той е ПАТРИОТ и член на ВМРО от самото начало на политическата си активност вече 26 години. В началото на юни т.г. единодушно бе избран за областен председател на ВМРО-Русе. С присъщата му харизма и умение за своевременно и адекватно вземане на ръководни и управленчески решения, той се ползва с доверието и уважението на своите съратници и съграждани.

 

Коментари

Свързани новини

Още Новини

Реклама

Реклама