Днес е : Вторник, 16 Август 2022

26 години от създаването си отпразнува „Рубишипс“ на борда на кораб „София“

Публикация 30 Jul, 2022 / akcent.bg

   Със стилно тържество, на борда на кораб „София“,снощи бяха отбелязани 26 години от създаването на българо-австрийското дружество „Рубишипс“. Мажоритарният собственик на фирмата Роберт Радославов с партньор „Imperial Logistics International“благодари на екипа си за усилията вече толкова години името на дружеството да е утвърдено като синоним на професионализъм и лоялност в корабния бизнес.

   За гостите на ресторант „Crazy fish“ в петъчната вечер имаше специална изненада – бутилка марково шампанско в чест на празника на компанията с история повече от четвърт век. По-късно партито се пренесе на открито – на прохладната палуба на борда на кораба.

   Ресторант и бар „Crazyfish“ са управлявани от Илиян Пенев и Роберт Радославов. Кораб „София“ на Понтон 11 бързо се превръща в емблематично и любимо място на русенци и гостите на града с уютната си атмосфера и вкусна храна.

   През летния период предстои корабът да посрещне красиви сватбени церемонии, рождени дни и корпоративни събития, а на палубата всяка събота се провежда превърналото се вече в традиция латиносалса парти.

   Съвсем скоро ще бъде обявено и официалното откриване на магазина на Христо Стоичков, към чиито бранд има огромен интерес и от българи, и от чужденци – фенове на легендата.

Коментари

Свързани новини

Още Новини

Реклама

Реклама