Неделя, 3 Декември 2023

Васил Божков: Носих парите на Влади, той - на Бойко. И всички бяха доволни

Васил Божков: Носих парите на Влади, той - на Бойко. И всички бяха доволни
Публикация   13:07     24 Март, 2022 /     akcent.bg   /     925

 

   Носих парите на Влади, а той - на Бойко. И всички бяха доволни. Давал съм и на Влади, и на Севда. На Влади са били процент, на Севда - и по други поводи. 20 процента от печалбата на фирмата получаваше Влади Горанов. Бяха в евро, защото са по-големи банкнотите, по-лесно се дават и се носят. Сумите на Севда са били по-малки. Това заяви бизнесменът Васил Божков на брифинг от Дубай преди минути.

   От две години моите сигнали стоят във всички институции, чакам резултат, допълни той.

 Никой от сегашното правителство не ме е търсил за нищо до ден днешен, уточни Божков.

"ОПГ-то, за което говори Бойко Рашков - аз не го разбирам. Ако бях ОПГ с Борисов, аз нямаше да съм в Дубай. Бизнесите ми щяха да съществуват. Не може един човек, който е пострадал, да е ОПГ с Борисов - видяхте колко закона бяха нарушени при атаката срещу мене", заяви бизнесменът по повод думите на силовия министър Бойко Рашков, че Божков е в организирана престъпна група с Бойко Борисов. 

   Готов съм да се върна в България веднага, когато имам физическата възможност за това. Заради административните спънки, които прави прокуратурата, аз не мога да напусна Дубай. Ако прокуратурата бъде така добра да махне червената бюлетина от Интерпол, аз ще се върна на следващия ден пред съответните органи, каза още Божков.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha

Прочети още