Днес е : Неделя, 19 Септември 2021

Искрен Веселинов: Ние предлагаме помирение в името на българския народ

Публикация 08 Jul, 2021 / akcent.bg

   В свое интервю пред национална медия, водачът на листата на КП „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ“ за 19 МИР – РУСЕ Искрен Веселинов, обобщи най-важните акценти от вече отиващата си предизборна кампания. Той говори за важните политики, които не търпят отлагане, както и за бъдещето на държавата.

   Още в началото той изтъкна, че в предизборния щаб на патриотите в Русе са взели решение да покажат ясно своята съпричастност с един от най-големите проблеми на града и България въобще – демографската криза. Заради това вместо изразходването на средства за нарочно събитие, което да бележи края на своята предизборна кампания, те решиха да преобърнат сумата в нещо полезно, което да бъде дарено в полза на бъдещето на нашата страна – децата. Така се ражда идеята да се закупи специален болничен монитор, с който да се следят жизнените показатели на недоносените бебета. Той бе дарен онзи ден на отделението по Неонатология при АГ към УМБАЛ „Канев“ в Русе.

   По отношение съставът на бъдещото Народно събрание водачът на листата на патриотите за Русе заяви, че ситуацията, в която държавата се намира в момента, е следствие на договорка между т.нар. „протестърски“ партии и ДПС, за да може да се сключи коалиция между тях и протурската партия. Веселинов намира аргументи за това предложение именно в реверанса, който 45 ОНС направи към секциите в Турция, които бяха увеличени до 121.

   Искрен Веселинов резюмира и времето, докато е бил председател на парламентарната комисия. Той каза, че за последните три години не се е случило такова драстично увеличение, каквото видяхме в последните дни. Според него това действие е алогично, като разясни и механизма, съобразно който се осъществява грабежа на народа в полза на монополите.

   „В момента КЕВР играе с буфери, които създава на база прогнозна цена на примерно газта, като казва, че цената е Х. Всъщност те никога не уцелват точната стойност и винаги тази грешка някак си остава в полза на монополиста и става така, че след като един път ние като потребители сме си наплатили това, което ползваме в сезона, след това се дава още по-висока прогноза за газта и се стига до увеличения, които са недопустими за нас“, каза водачът на русенските патриоти в своето интервю.

   През последните два месеца ние виждаме и пълзящата инфлация в цените на стоките от първа необходимост, както и на храните. Всичко това, което се случва едно работещо правителство и парламент могат да го овладеят на база контрол на субектите с голяма пазарна сила.

   Проблемът на новите, но всъщност стари муцуни в българската политическа действителност е, че те не лансират алтернативи, а един антагонизъм като оправдание за съществуването си. По отношение на КП „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ“ Веселинов заяви, че излизат с ясна идеология. Той каза още, че те са единствените, които отстояват патриотично – консервативни ценности. Сред важните проблеми на които те се противопоставят, е нахлуването на джендър – идеологията, Истанбулската конвенция, твърда национална позиция по казуса „Македония“, повишаване на доходите на хора, повече сигурност и активна позиция на България в региона. Патриотите настояват за национално помирение и диалог, както и формиране на важните за държавата цели, които трябва да бъдат постигнати в следващото правителство, за да може да има нормалност и спокойствие за хората и бизнеса. 

          Българските патриоти са с №16 в машината и в интегралната бюлетина.

Коментари

Богданов  
21:59:16 / 2021-07-08

На фона на това което се задава като сериозни злоупотреби във военното ни министерство,следва "патриотите"да сменят "петолинието", да по наведат глави и да благодарят на тия,които на 11-юли,ще отидат пред урните,не разбрали за процесите които се случват от няколко дни.Да наречеш Слави Трифонов,че е от семейството на старите муцуни,е пълен абсурд,родил се от неистовата завист към ПП-ИТН! Понеже се свършиха сериозните обещания на "патриотите",те предлагат помирение в името на българския народ,все едно че сме по време на истинска война.От най различни точки на държавата ни,всички запътили се към София,преди това са говорили колко им е скъпа България и че в името на нея ще "работят",тя да заеме подобаващото й се място в Европа! Ще отидем в неделя да гласуваме за народни представители,какъв ще е крайния резултат,само Господ знае!

Свързани новини

Реклама

Реклама