Вторник, 26 Септември 2023

Кандидатите за народни представители от коалиция ,БСП за България" се срещнаха със социалисти, привърженици и граждани

 Кандидатите за народни представители от  коалиция ,БСП за България
Публикация   17:32     27 Юни, 2021 /     akcent.bg   /     287

Пламен Рашев: "На предстоящите парламентарни избори очакваме да подобрим изборния си резултат"

   "Промяната е факт. Факт е правителство без участието на Бойко Борисов и на Герб – партия срещу, която се обявиха всички политически сили в страната и нарекоха "токсична". В момента служебното правителство, което е с голяма популярност, последователно показва най-големите корупционни сделки и дава пример как трябва да се борим с корупцията", това заяви днес на среща със социалисти, симпатизанти и граждани Пламен Рашев – втори в листата с кандидати за народни представители на левицата в Русе и председател на Общинския съвет на БСП в крайдунавския град.

    "На предстоящите парламентарни избори очакваме да подобрим резултата си от вота на 4 април. Водачът на листата ни е политическа фигура –млад и перспективен. Освен това залагаме и на обединението в ляво на национално ниво", подчерта Рашев и даде пример с успеха на коалиция "БСП за България" в Русе на местните избори през 2019г., когато именно чрез обединение на левите партии в града беше постигнат отличен резултат с избора за кмет на социалиста Пенчо Милков.

    Основното послание на социалистическата партия в тези избори, според Рашев, е свързано с конституцията на България, в която има три важни думи: демокрация, справедливост, правова държава. "Това означава да живеем в нормалност, при спазване на законите, без да се краде, защото кражбата стана национален спорт", заяви социалистът.

    Той сподели, че настоящата кампания се фокусира основно върху срещите с хора, разговорите с тях и разясняване на процеса за машинно гласуване, особено на по-възрастните хора.

    На срещата присъстваха и кандидатите за народни представители Нора Стоянова, Асен Ласонин, Даниела Кирилова, Биляна Кирова и Тошко Йорданов, които призоваха гражданите да бъдат активни и на 11 юли да гласуват.

 


Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha