Днес е : Събота, 19 Юни 2021
Парламентарни Избори 11.07.2021

Bulmarket Rail Cargo модернизира своя парк с персонализирани локомотиви и вагони

Публикация 10 Jun, 2021 / akcent.bg

   През 2021 г. Bulmarket Rail Cargo ще рециклира  по-старите си вагони и ще ги замени с най-новото поколение иновативни. По този начин ще следва новите изисквания, издадени от ЕС, пише RailTarget.eu - глобално онлайн списание, насочено към специалистите в жп транспорта. Ще бъдат закупени и нови  електрически локомотиви, като с това ще бъде поставено началото на внедряването на акумулаторни  маневрени локомотиви, за да се отговори на растящите изискванията на повече клиенти.

    Компанията наскоро закупи останалото от  Локомотивно- вагонния завод ЛВЗ  в Русе, построен през 1866 г. Целта е да се модернизира чрез разработване на съвременна  производствена линия и център за научноизследователска и развойна дейност, които да обслужват нарастващото търсене на нови, високо- технологични вагони и локомотиви за компанията и нейните партньори.

    В момента Bulmarket Rail Cargo  оперира с 30 електрически и дизелови локомотива и собствен парк от над 800 вагона - железопътни вагони цистерни, вагони бункери, отворени вагони и други. Фирменият парк от локомотиви се е увеличил през 2020 г. с два нови 2 Smartron Siemens и 4 локомотива EA3000, като по този начин се доразвива програмата за по-устойчива модернизация на компанията.   Повече от 250 е броят на служителите, които се уверяват, че всяка една операция се изпълнява правилно 24 часа в денонощието, седем дена в седмицата - 24/7.

   Булмаркет Рейл Карго ООД е част от BULMARKET GROUP, е първият  частен национален ж.п. превозвач  в България. Компанията е фокусирана в предоставянето на индивидуални решения за своите клиенти в сектори като нефтохимически, селскостопански, строителен, стоманен и други.

   Булмаркет извършва вътрешен, международен и транзитен железопътен транспорт в страната и извън нея. Компанията работи на всички гранични пунктове и организира маневрени операции в големите черноморски пристанища, както и във всички основни индустриални зони в България.

   Булмаркет предоставя допълнителни услуги като митническо представителство, спедиторски услуги, поддръжка на вагони и управление на автопарка.

   Източник: https://www.railtarget.eu

 

Коментари

Реклама

Реклама