Днес е : Събота, 6 Март 2021

Хр. Иванов: С ГЕРБ зле, без ГЕРБ – пак зле

Публикация 22 Feb, 2021 / akcent.bg

   Съпредседателят на “Демократична България”  Христо Иванов намали децибелите, с които критикуваше управляващите.

В събота Крсимир Ципов, заместник-председател на парламентарната група на ГЕРБ, намигна на Хр. Иванов и градската десница като заяви: "Демократична България по логиката на това, че са част от европейското ни семейство, също не биха били изключвани от разговори след изборите“.

   Христо Иванов върна жеста с изказване, че с ГЕРБ - зле, но и без ГЕРБ ще е лошо.

   „Ако ГЕРБ загубят изборите, това ще доведе до несигурност, но ако те спечелят, сигурно ще продължи страната да се свлича в корупционна яма“, заяви шефът на градската десница по ТВ 1.

   После реши да критикува управляващите по силната им страна, а именно потвърдения кредитен рейтинг и макроикономическата стабилност. Заяви също, че ще му интересно как ще коментира Борисов други рейтинги - за медийната свобода, като остави впечатление, че има вътрешна информация, че скоро такива ще бъдат публикувани.

Коментари

Маринов  
16:29:02 / 2021-02-22

Витиеватото говорене на някои демократи запътили се към 45-тото НС,не се харесва на хората, защото нищо конкретно не им се предлага."С ГЕРБ зле,без ГЕРБ-пак зле."Атакувал преди време бастилията "Росенец",събрал проценти които долу горе го правят щастлив,днес г-н Хр. Иванов,намигва към управляващата партия,с тенденция да бъде забелязан,че ще бъде ако не патерица на герб,то със сигурност "инвалидна количка".Българите през тридесетте отминали години,много пъти бяха пред урните,това ги направи по прозорливи,затова на 4-ти април те ще направят правилния си избор.

Свързани новини

Още Новини

Реклама

Реклама