Днес е : Неделя, 19 Септември 2021

“Уолтопия” инвестира в две мащабни съоръжения за Активно забавление в България

Публикация 24 Jan, 2021 / akcent.bg

   Ние сме “Уолтопия”. Изградили сме над 1800 съоръжения за Активно забавление за хората в над 75 страни по света, а тази година сме намислили да построим двата си най-вдъхновяващи нови продукта тук в родината ни.

   Искаме да инвестираме над два милиона лева в съоръжения за активно забавление в две български общини. Едното ще предостави безопасен полет над избрана забележителност, а другото – здравословно забавление за децата в нов за света формат.

   Амбицията ни е да донесем здравословното активно забавление на българските деца и техните родители и да помогнем за преоткриването на нашата красива природа. Вярваме, че тези обекти ще направят хората на България по-здрави, по-щастливи и горди с родното си място.

   Затова търсим проактивни екипи от български общини, които да пожелаят атракционите да бъдат реализирани на тяхна територия, за да осигурят на своите граждани нещо истински добро, без да се налага да изразходват дори и лев от бюджета на общината. Ние ще произведем, инсталираме и поддържаме съоръженията напълно безплатно. Поемаме и ангажимент да осигурим безопасното им опериране.

   На свой ред искаме да срещнем разбиране и желание за сътрудничество, както и кмет и общински съветници с визия за бъдещето на поверената им община.

   Какви са съоръженията, които ще бъдат построени?

   Adventure Hub - атракционен комплекс с огромен мащаб. Включва въжен парк, Ролглайдер, детски стени за катерене, които са хармонично съчетани в красивата форма на гигантско дърво. Впечатляващото дърво се вписва чудесно в естествената среда на градски парк или друга зелена площ. Опитът на “Уолтопия” показва, че една такава атракция привлича и много гости към града.

   Ролглайдер - съоръжение за свободно летене, което няма аналог. Ролглайдерът дава възможност на човек да полети като птица и да види света през погледа на орела напълно безопасно и екологично. Той може да бъде построен навсякъде - между дърветата на градски парк, около крепости, над каньони, дори над езера и морета. 

  Ето и линк съм инициативата:

   https://bulgaria.walltopia.com/?fbclid=IwAR3ztjKn5tXfVd2e0py2Pmb0zhvwJ6bb0-LvYIB9hPdosB1esOuIx_jvv5k

 

Коментари

Реклама

Реклама