Днес е : Сряда, 20 Януари 2021

Началникът на РУО д-р Росица Георгиева с две награди от синдикатите за успешно партньорство

Публикация 12 Jan, 2021 / текст и снимки- Румен НИКОЛАЕВ

 Началникът на Регионалното управление по образование РУО д-р Росица Георгиева бе отличена днес от  Синдиката на българските учители СБУ и КНСБ в Русе. Заради пандемията тази година не се състоя традиционната официална церемония в столицата, каквато е традицията до момента. Наградата Най-добър социален партньор - Началник на РУО в страната връчи областният координатор на СБУ Пламен Атанасов.

  Минути преди това Росица Георгиева получи и почетен плакет за партньорство 30 годиини КНСБ. Той бе връчен от Боянка Димитрова, председател на Регионалния съвет на КНСБ, като бе изразен и оптимизъм това ползотворно партньорство да продължи и занапред.

  Георгиева благодари за отличията за партньорство, като заяви, че това за нея е изключителна чест и призна, че по по дългия път към успеха е най-добре да се върви с партньори.

  За най-добър социален партньор за 2019 бе отличен директорът на ОУ "Ангел Кънчев Енчо Енчев, настоящ зам.- кмет по образование. Той получи отличие за висок принос в развитието на сътрудничеството със СБУ и бе номиниран за награждаване от областния координатор на синдикалната структура Пламен Атанасов по предложение на учителския колектив.

   За 2018 г. от Русенска област като най-добър социален партньор бе отличен кметът на Сливо поле Валентин Атанасов.

  

 

Коментари

Свързани новини

Още Новини

Реклама

Реклама