Днес е : Сряда, 20 Януари 2021

БСП с голям фал навръх 10 януари

Публикация 10 Jan, 2021 / akcent.bg

   Голям автогол си вкара БСП навръх 10 януари, 24 години след кървавите събития пред парламента, в нощта на най-големия протест след началото на прехода, в който народа свали от власт червения кабинет на Жан Виденов.

   Точно днес социалистите решиха да пратят в Българската националната телевизия депутата си Румен Гечев да бори Борисов и ГЕРБ за неадекватни икономически мерки по време на коронакризата. Вицепремиерът на Виденов, един от главните виновници за икономическата и финансова катастрофа, която доведе до 10 долара месечна пенсия, десетки банкови фалити и хиперинфлация, сега е решил да дава акъл как да се измъкнем от надвисналата криза в целия свят. „Ниският бюджетен дефицит, с който управляващите се хвалят  означава, че българското правителство е отделило най-малко средства за подпомагане на българските граждани“, заяви Гечев.

   Наглостта му нямаше как да остане незабелязана от ГЕРБ и най-вече от острието Десислава Атанасова.  

   "Точно на 10 януари, БСП да изпрати Румен Гечев да говори за финансовата стабилност на държавата. А, помните ли 10. 01.1997 и колко лева беше 1$?", възмути се тя във Фейсбук и очаквано събра стотици лайкове още в първия час от поста си.

   Ето така БСП постоянно си прави харакири.

Коментари

Свързани новини

Още Новини

Реклама

Реклама