Днес е : Събота, 23 Януари 2021

Сливо поле домакинства заседание на Асоциацията на общинските гори, председател на която е кметът Валентин Атанасов

Публикация 12 Nov, 2020 / akcent.bg

Ще бъде обсъден и приет проект за бюджет на сдружението за 2021 г.

   По инициатива на  Валентин Атанасов –   кмет на община Сливо поле и председател на УС на Асоциацията на общински гори (АОГ)  на 12 –ти и 13-ти ноември 2020 г. в гр.Сливо поле  се провежда де редовното 31-во заседание на Управителният съвет и Контролен съвет на асоциацията.

   Заседанието е първо за новия мандат на избраните ръководни органи на АОГ. В неговата работата ще участват инж.Тихомир Томанов - изп. директор на АОГ както и  кметовете на общините Омуртаг, Средец, Чавдар, Пирдоп.

   По покана на кмета В. Атанасов участие в работата на заседанието ще вземат: представител на Изпълнителна агенция по горите (РДГ) Русе, представител на дървообработващия бранш – инж.Валентин Новаков и  ръководителят на горския сектор в община Сливо поле инж.Узунов.

   Дневният ред на заседанието на УС на АОГ включва  приемане на доклад от инж.Т. Томанов -изпълнителен директор за дейността на АОГ през 2020 година, приемане на община Банско за член на АОГ,  Ще бъде обсъждан и утвърджден проект за Работен план и Бюджет на АОГ за 2021 год. Ще бъде прието  решение и програма за провеждане на 14-то Общо събрание на Асоциацията на общински гори АОГ.

   Акцент в дискусиите ще бъде  приемане на Обръщение- предложение  към работната група към МЗ за изработване на Стратегията за развитие на селското и горското стопанство 2021-2027 година.

Коментари

Свързани новини

Още Новини

Реклама

Реклама