Днес е : Неделя, 29 Ноември 2020

Акцент.БГ бе удостоен със знака на областния управител Галин Григоров за "независима безпристрастна и коректна журналистика

Публикация 06 Oct, 2020 / akcent.bg

Двоен празник отбелязаха бизнес сайта на Русе и неговия издател Румен Николаев

Рекламно-информационният сайт Акцент.БГ бе удостоен вчера със знака на областния управител на област Русе. Галин Григоров връчи отличието на издателя на сайта по повод 10-годишнината на електронното издание и за годишнината на Румен Николаев. Знакът се присъжда за активна обществена дейност и утвърждаване на високи професионални стандарти в журналистиката.

Уверен съм, че с професионализъм и отдаденост ще работите все така активно за утвърждаването на принципите на независимата, безпристрастната и коректна журналистика,  се казва в поздравителния адрес.

   Кметът Пенчо Милков и заместниците му Златомира Стефанова и Димитър Недев също бяха част от празничното събитие. Журналистиката не може да бъде мълчалива и това е нейният най-голям порок, но и добродетел. Нека у Вас не спира да гори желанието за борба с тишината, неправдата, заблудите и непрозрачността. Това бе посланието на кмета Милков към журналиста, и издател на сайта Румен Николаев.

  Поздравителни адреси и подаръци връчиха още зам. областният управител Валентин Колев, председателят на Об. Съвет Иво Пазарджиев, началникът на РУО д-р Родица Георгиева.Зам кметът на Сливо поле Михаил Чиликов връчи знака на кмета Валентин Атанасов. Поздравления поднесоха адм. директор на УМБАЛ Медика Алисе Муртезова, изп. директор на Русенската търговско- индустриална камара Милен Добрев, представители на Русенския университет, собственици и мениджъри на фирми и компании от Русе и региона.

  Двойният празник уважиха и представителите на ГЕРБ и БСП и ВМРО с най-топли пожелания в личен и професионален план. Депутатите Пламен Нунев и Искрен Веселинов също бяха част от доброто настроение. Единственото нещо, което не се понрави донякъде на виновника на тържеството бяха честите пожелания за "упорит труд"- нещо, което като че ли е време да поутихне.

   Акцент. БГ благодари специално и Милениум, Бозмов, Бирена Борса, БиСиСи хандел ООД, Фишери 2009, винарска къща Левента и Гимназията по туризъм.

  

Коментари

Свързани новини

Още Новини

Реклама

Реклама