Днес е : Четвъртък, 22 Октомври 2020

Татяна Дончева: "От 2005 г. България беше дадена в ръцете на мутрите - първо в общината, след това в национален мащаб

Публикация 11 Aug, 2020 / akcent.bg

Оставката на Иван Гешев зависи чисто технически от ВСС, чийто състав може да е различен при следващ парламент

  „Не се задълбочавайте. Димитър Ламбовски е агент-провокатор. Не вярвам, че Христо Иванов е човек на Младен Михалев - Маджо. Целият сюжет показва, че групировката СИК, която брани Бойко Борисов обаче, може да дискредитира по подобен начин разпознаваеми хора на протеста. Познавам Ламбовски от началото на НДСВ. Много е странно как такива хора се появяват след 15 години отсъствие. Димитър Ламбовски е свързан със СИК“. Това заяви пред БТВ Лидерът на „Движение 21“ Татяна Дончева по повод видеото, в което царският депутат говори на Христо Иванов за Маджо. 

„Ламбовски е странна персона и имаше огромни интереси в енергетиката, които не отговарят на образованието и квалификацията. След това промени дейността си и стана свидетел по дела като например срещу Румяна Ченалова. Ние тепърва ще разбираме и какво се случва с „Осемте джуджета“. Отстраняването на Иван Гешев зависи от техническото мнозинство във Висшия съдебен съвет“, каза още Дончева и припомни, че при следващ парламент съставът на ВСС може да е различен.  

  "От 2005 г. България беше дадена в ръцете на мутрите - първо в общината, след това в национален мащаб. Когато властта е дадена на мутрите, се назначават мутри и неграмотници в министерствата. Кой назначи счетоводителката на Пашата за министър на енергетиката - Теменужка Петкова? Абсолютно всичко е разрушено", допълни лидерът на Движение 21. 

Коментари

Свързани новини

Още Новини

Реклама

Реклама