Днес е : Сряда, 5 Август 2020

Доставчици на социални услуги се срещнаха с ръководството на Община Русе

Публикация 30 Jul, 2020 / akcent.bg

   Среща на представители и директори на доставчици на социални услуги с ръководството на Община Русе се проведе днес, 30 юли в Пленарна зала.

   Повод за срещата е усложнената епидемична обстановка в дома за стари хора „Възраждане“. Неин инициатор е временно изпълняващият длъжността кмет Енчо Енчев, които обобщи ситуацията и даде яснота и препоръки за единни действия. Г-н Енчо Енчев призова всички представители и директори на доставчици на социални услуги да не правят компромиси при спазването на строгите противоепидемични мерки и упражняването на контрол.

   На срещата присъстваха Спасимир Димитров – директор дирекция „Обществен ред и сигурност“, и Катя Петрова – директор дирекция „Социални дейности“, които увериха, че са на разположение за съдействие и апелираха към ръководителите стриктно да следят и контролират екипите си за спазване на утвърдените мерки за безопасност.

   По време на срещата стана ясно, че всички организирани мероприятия, детски и спортни лагери ще бъдат отменени, докато обстановката се нормализира.

  Зам. кметът Енчев категорично подчерта, че са осигурени дезинфектанти и предпазни материали за всички заведения, предлагащи социални услуги.

 

Коментари

Свързани новини

Още Новини

Реклама

Реклама