Днес е : Вторник, 11 Август 2020

БЧК Русе благодари на дарителите

Публикация 08 May, 2020 / akcent.bg

   Русенската Червенокръстка организация изказва своята дълбока признателност и благодарност към всички дарители, партньори и кметове от населени места на Област Русе, с чиято подкрепа бяха предоставени над 1200 хранителни пакета и маски за многократна употреба в ситуацията на извънредно положение в Република България в резултат на пандемията от COVID – 19 .

   Този хуманен жест е проява на благородство и безкористност в делата, като израз на хуманитарната солидарност и грижа на другия в ситуация на криза. 

   Благодарение на услията на нашите доброволци, дарители и партньори успяхме да окажем подкрепа от първа необходимост на много изпаднали в социална уязвимост лица и семейства.

   Благодарим на всички за съпричастността, толерантността и безпристрастността при оказването на подкрепа на нуждаещите се и ви пожелаваме да сте здрави и да проявявате винаги своята безкористност  и  хуманост в своите дела.

   Благодарим Ви, че станахте част от семейството на Българския Червен кръст, с което се превърнахте в стожери на милосърдието и добротворчеството!

            ОБЛАСТЕН СЪВЕТ НА БЧК - РУСЕ

Коментари

Свързани новини

Още Новини

Реклама

Реклама