Днес е : Сряда, 15 Юли 2020

Работещите с МИК-БГ с прясно агнешко от Метика 2000 за Великден

Публикация 16 Apr, 2020 / akcent.bg

  Конфекционерската фирма МИК-БГ  и този път изненада приятно своите работници и служители. В края на работния ден над 100 души получиха пакети с прясно българско агнешко месо от Метика 2000. Популярният в региона производител на месо и месни продукти бе предпочетен като доказан вече партньор на МИК - БГ.

   Метика 200  работи в сградата на първата в областта транжорна, построена по всички европейски изисквания и ползва само и единствено с качествени български меса и суровини, отговарящи на стандартите и изискванията на контролните и здравни институции. Като малко месопреработвателно предприятие има възможност да избяга от унифицираните вкусове на големите предприятия и да създава авторски рецепти с неповторим вкус на готовите продукти. И още веднъж- Метика 2000 работи само с български меса с доказан произход и предшестван медицински контрол.

  Отговорната към своите клиенти месарска фирма е предпочетена от МИГ- БГ по същия критерий. Конфекционерите с извоюван имидж в бранша следва и спечатляваща социална политика.

  За да имат повече свободно време, мениджмънта предложи и въведе курс по народни танци след работа във фабриката. На желаещите, а те са се оказали повечето от всички работници, са разработени и въведени банкови услуги, които също спестяват лично време.

  А и най-впечатляващо е, че в този труден момент фирмата продължава да набира работници и да изпълнява в срок поръчки за големи модни фирми от Франция.

 

 

Коментари

Свързани новини

Реклама

Реклама