Днес е : Понеделник, 6 Юли 2020

Движение за България: Изборът на всеки един от нас няма да е с централизирано решение

Публикация 31 Oct, 2019 / akcent.bg

Междуличностни отношения пречат на десните да се явяват обединени на изборите, смята лидерът на ДСБ д-р Теодора Константинова

   Демократична България няма да подкрепи никой от кандидатите за кметове, които ще се явят на балотаж в неделя. „Нашите членове и симпатизанти не са стадо или военизирана структура. Не можем да ги водим като овчарски кучета. Те са мислещи хора и сами ще вземат решение“. Това заяви д-р Теодора Константинова, лидер на ДСБ. Тя не скри, че са водени разговори и с двете страни. Константинова беше категорична, че в неделя ще упражни правото си на глас.

   Водачът на листата с кандидати за общински съветници на Демократична България отчете, че коалицията се е представила слабо на изборите за местна власт. „В началото на кампанията ние казахме, че резултат по 5 общински съветника ще е слаб за нас.

   Личното его и политическият инженеринг надделя и този път в Русе десницата не успя да се яви обединена на изборите. Можехме да имаме изключително добър резултат, ако се бяхме явили заедно, това каза д-р Теодора“ отбеляза Константинова, която беше категорична, че никой не е водил разговори с тях за съвместно явяване на изборите. Тя потвърди среща преди изборите в хотел Ана палас, където СДС, Демократична България и ВМРО са обсъждали заедно кандидатурата на Искрен Веселинов за общ кандидат за кмет.

„Ако някой твърди обратното, той е лъжец“ категорична бе Теодора Константинова.

Коментари

Реклама

Реклама