Днес е : Петък, 15 Януари 2021

СДС подкрепи кандидата за кмет на Русе инж. Диана Иванова

Публикация 31 Oct, 2019 / akcent.bg

Още пет партии застанаха зад кандидатурата на ГЕРБ

    Местна коалиция, в която участват Съюз на демократичнте сили, Движение България на гражданите, Съюз на свободните демократи, Българска нова демокрация и Движение 21, подкрепи днес Диана Иванова – кандидат за кмет на Община Русе, издигнат от ПП ГЕРБ.

   На пресконференция днес председателят на СДС Станимир Станчев заяви, че след провеждането на първия тур на изборите, е имало много разговори, но са взели единодушно решение да подкрепят дясната кандидатура, а именно тази на Диана Иванова. „Аз не искам, образно казано, да има петолъчка на Общината. СДС е първата партия, която докара демокрацията, длъжни сме пред историята да отстояваме европейския път на града“, заяви Станимир Станчев. По думите му, на града, от който е тръгнала демокрацията, не му подхожда да бъде върнат в червените сенки. „Всички русенци знаят баба Йонка, най-върлата седесарка. Преди да почине тя ме закле да не оставям града на червено управление“, каза още Станчев. Даниела Везиева – координатор на Движение България на гражданите допълни, че преди неделя е добре да помислим какво ще постигнем, ако за пореден път се поддадем на емоции, а да избираме с разума, с волята си, защото управлението е процес.

   „Разумното бъдеще на Русе е в обединението на общите ни усилия, идеи и действия. Най-резонното е това обединение да е на всички десни сили и дясно мислещи хора на Русе в името на каузата за просперитета му. Благодаря за подкрепата. Призовавам своите съграждани да се обединим и с искрена вяра в европейското бъдеще на града ни, с  надежда в добрите ни помисли и с много любов към хората, към децата си, продължим напред и спечелим местните избори в Русе“, каза Диана Иванова.

   „Категорично заявяваме, че ще управляваме заедно Русе. Цената на обединението за балотажа е ясна: да изпълняваме десни политики и да не допускаме ляво управление“, заяви Пламен Нунев и допълни, че със СДС са партнъори и в европарламента, в ЕНП. „Благодаря и на Ракиладемократическата партия, която подкрепя кандидатурата на Диана, както и на Съюза на репресиранетие, които излязоха с декларации днес. Призоваваме всички русенци от център – дясното пространство да подкрепят кандидатурата на Диана Иванова на балотажа, заяви още Пламен Нунев.

   Повече информация и новини може да прочетете на официалния сайт www.dianazaruse.com.

   Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Коментари

Свързани новини

Реклама

Реклама