Днес е : Петък, 21 Февруари 2020

И десни водят преговори и обсъждат варианти на коалиране

Публикация 28 Aug, 2019 / akcent.bg

Десните биха подкрепили Веселинов за кмет, но като независим кандидат

   Снимка: Искрен Веселинов, Драгомир Драганов СДС, Евгений Хараламбиев ДСБ, Анатоли Казаков "Зелено движение", Красимир Георгиев НФСБ и г-н Минков "Да България" участваха в срещата.

   Представители на ВМРО, на СДС и  коалицията „Демократична България”, в която влизат ДСБ,  „Зелено движение” и  партията на Христо Иванов „Да,България” вчера се събраха от 18 часа в хотел „Ана Палас”,  за да преговарят и обсъждат възможности за предизборно коалиране.

   Обсъдена и е възможността за издигане и подкрепа на единен кандидат за кмет.  По неофициална информация от „Демократична България” се изразили възможността да дадат своята подкрепа за Искрен Веселинов, но ако кандидатурата му е като независим. Тази позиция е изразена и от областния лидер на партията на Румен Христов Драгомир Драганов.

  В публичното пространство се върти и номинация на СДС на бившия кмет Елеонора Николова, но до момента тя  е на етап преговори.

   На вчерашната среща участниците са стигнали до решение всяка партия да играе на общинските избори със собствени листи за съветници.

Коментари

Свързани новини

Още Новини

Реклама

Реклама