Днес е : Понеделник, 26 Октомври 2020

Нунев: ГЕРБ ще събира дефиренциран членски внос

Публикация 07 Jul, 2019 / akcent.bg

Етична комисия ще следи поведението на актива да отговаря на обществените очаквания

   До края на следващата седмица ще бъде определен размерът на членския внос, който ще плащат членовете на ГЕРБ. Това заяви днес след националното събрание в столицата членът на Изпълнителната комисия на партията  и председател на комисията по вътрешен ред и сигурност Пламен Нунев пред Акцент.БГ.

   Той ще е диференциран в пет групи- работещи в европейски институции, в национални институции, пенсионери, студенти и масова сума.

  Ще бъде създадена Комисия по етика от ИК. Новата структура ще следи както за вътрешнопартийната дисциплина, така и за действията на членовете и ръководните лица на партията, каза още Нунев. Тя ще бъде помощен орган към Изпълнителната комисия, който при нужда ще извършва проверки и ще предлага наказания. 

  Цвета Караянчева и Тодор Тодоров са новите членове на ИК на ГЕРБ, които попълват местата на Цветанов и на Румяна Бъчварова, която стана посланик в Израел.

  Отговорностите на членовете на Изпълнителната комисия, в която е и Нунев също се увеличават. Това също е вписано в Устава на партията.

Коментари

Свързани новини

Още Новини

Реклама

Реклама