Днес е : Неделя, 27 Септември 2020

В Русе откриха първия за Югоизточна Европа Център за обучение на персонал на БАДЕР

Публикация 08 May, 2019 / akcent.bg

Работните места, които се планират да бъдат осигурени до края на 2019 г. са 250

   Областният управител Галин Григоров присъства на откриването на Центъра за обучение на персонал на „Бадер България Мениджмънт“ ЕООД.

   В приветствието си той благодари на ръководството на компанията и ги поздрави за избора именно в Русе да бъде направената първата стъпка към Югоизточна Европа на една от най-големите и утвърдени компании в световен мащаб за интериорно обзавеждане на автомобили.

   „Стъпването на Вашата фирма в България и още повече в Русе за нас е огромна чест! Вие осигурявате нов път за развитие на региона!“ добави още Григоров.

   Не на последно място той отправи пожелания за сили, търпение и множество бъдещи успехи в развитието на този значим за региона бизнес.

   Поздравления към мениджмънта на фирмата бяха отправени още кмета на Община Русе Пламен Стоилов, както и от председателя на Общото събрание на Русенския университет проф. д-р Велизара Пенчева.

   Специални благодарности от компанията бяха изказани на областната и общинска администрация.

   Сред официалните гости бяха и представители на висшия мениджмънт Александър Гертнер, Флориан Йозер, както и Дражен Добиш, а също и заместник-кметът по европейско развитие на Община Русе д-р Страхил Карапчански и др.

   Припомняме, че BADER е немска компания, която осъществява дейността си на 5 континента, като работи за някои от най-известните автомобилни производители.

   Очакванията са до края на тази година да бъде обособена и самата фабрика за кожени тапицерии за автомобилни седалки, чието производство ще бъде без замърсяване и отделяне на вредни емисии. Работните места, които се планират да бъдат осигурени до края на 2019 г. са 250, а общият им брой след успешното стартиране на бизнеса би трябвало да достигне 500.

 

Коментари

Свързани новини

Още Новини

Реклама

Реклама