Днес е : Сряда, 3 Юни 2020

Психо експертизата на Северин готова до месец. После – съд!

Публикация 16 Jan, 2019 / akcent.bg

Убиецът на Виктория от вчера отново е в русенския арест

  До месец ще бъде готова съдебно-психиатричната и психологична експертиза на Северин Красимиров, обвинен за изнасилване и за убийство по особено мъчителен начин и с особена жестокост на 30-годишната Виктория Маринова - административен директор на TVN и водеща на предаване. Това съобщи окръжният прокурор на Русе Георги Георгиев, цитиран от БТА.

  21-годишният Красимиров бе настанен за изследване в психиатричното отделение на болницата за лечение на лишени от свобода към затвора в Ловеч, като решението бе взето от съда в края на ноември миналата година. Обвиненият от вчера е отново в русенския арест.

  Георгиев обясни, че се изчаква заключението от психиатричната и психологична експертиза и след това ще се прецени с какви действия да се продължи към финала на разследването.

  "Уверението ми е, че вещите лица работят по заключението и към момента, като се надявам да бъдат готови до края на месеца", каза Георгиев.

  Окръжният прокурор заяви, че разследването е към своя край. Според него в рамките на няколко месеца ще приключи досъдебното производство.

  Припомняме ви, че кървавото престъпление бе извършено на 6 октомври миналата година. Тялото на Виктория Маринова бе открито в ранния следобед в обрасла с растителност зона край брега на Дунав. Четири дни по-късно в Германия за убийството бе задържан Северин Красимиров.

 

Коментари

Свързани новини

Още Новини

Реклама

Реклама