Хотел Рига e "Хотел на годината 2018" в конкурса "Дунавски лимес"

Хотел Рига e
Публикация   03 Дек, 2018   /     Румен НИКОЛАЕВ   /     2337

Най-добра туристическа агенция за 2018 г. е "Вени травел"

Снимки- Авторът: 1,2,3,4,5

  В залата на Доходното здание се проведе снощи шестото издание на конкурса "Дунавски лимес". Награди бяха връчени на участници от туристическия бранш, които създават добавена стойност на уникалния туристически продукт и най-висока декларирана заетост на легловата база за календарната година.

   Кметът Пламен Стоилов изрази благодарност на всички участници, независимо дали са победители в своите категории за дейността им. Развитието на инфраструктурата на града допринася за повече приходи на фирмите, които са в туристическия бранш. Доказателство за това е, че строителството на хотели продължава, каза Стоилов, след което връчи грамота и плакет на победителите в отделните категории:

    Апартаменти за гости-    "Милениа"

    Къща за гости-              "Резиденс хаус"

    Стаи за гости -               "Мира сол"

    Пансион-                        "Русчук"

    Хостел -                          " Ла Мезон"

    Мотел на 2018 г.-             "Ханчето"

    Семеен хотел на 2018 г    " Сити хаус"

    Хотел на годината-            " Рига"

   В категорията "Любимо заведение на русенци" приза получи "Пикадили", а "Детски кът" към "Кралска закуска"- най-добра кафе- сладкарница.

  Наградата за най-добро нощно заведение отиде в Куин найт клуб". "Кралска закуска" бе обявен за ресторант на 2018 г. с  най-много отчетени гласове.

    В категорията "Най-добра туристическа агенция" наградата отиде във "Вени травел".

Награда получи и инициативата Русе фрий самър тур, чрез която гостите на Русе получават безплатна обиколка и интересни разкази за града.

   "За цялостно развитие на кулинарното изкуство" бе награден шеф готвач Петър Атанасов.

  Част от публиката бе дошла специално да видим и се наслади на изпъленията на Калин Вельов, Амазония денс проджект, както и на прекрасната Джулия.

   Мажоретен състав "Екстрийм" и балет "Импулс" представиха общ танц.Коментари

  •     Nevena 

    Акцент.бг - да бяхте споменали всички наградени. Защо пропуснахте наградата за най-оригинално събитие свързано с туризма - “Ruse summer free tour”? На всички други направихте реклама, а на доброволческата инициатива - не. Единствената доброволческа инициатива - тоест ние го правим това за града, а не за парите - не е спомената.

Коментирай

   captcha