Днес е : Вторник, 2 Юни 2020

Бой заради момиче прати 11-класник в неврохирургия

Публикация 23 Nov, 2018 / akcent.bg

   11-класник от СОУ „В. Левски“ е настанен в болница без опасност за живота след бой заради момиче.

  Инцидентът станал по време на голямото междучасие вчера следобед. Пострадалият ученик се е сближил с момиче, но доскорошният й приятел  събрал група приятели и в пространството зад физкултурния салон, което е извън обхвата на охранителните камери, нанесли побой на младежа.

  По думите на директора на училището Галин Ганчев, охраната и училищното ръководство реагирали веднага. Извикани били полиция, линейка, службата на закрила на детето и майката на пострадалия младеж. С автомобила на Спешна помощ той бил откаран в УМБАЛ „Канев“, където медиците установили, че в резултат на побоя е получил травми на лицевите кости, мозъчно сътресение и директни травми на окото. Настанен е за лечение в болницата без опасност за живота.

   Охраната на училището веднага е свалила записите от камерите, предадени са на полицията и побойниците са установени.

   Училището е най-голямото е в Русе, с над 1 600 ученици и е необходима в края на занятията в района да има постоянен полицейски патрул пред сградата, каза във връзка с инцидента директорът на школото Галин Ганчев. Според него трябва най-после да се изгради иограда около двора, който сега е като улица, с преминаващи граждани във всички посоки. Ако има ограда, директорът е готов да се постави охрана и на входовете на двора.

Източник: ТВН

Коментари

Свързани новини

Още Новини

Реклама

Реклама