Днес е : Вторник, 19 Януари 2021

За щраусовото общество и деградацията му

Публикация 21 Oct, 2018 / Румен НИКОЛАЕВ

   Наблюдавам как обществото ни деградира напълно. Няма да давам примери и да бъда какъвто и да е съдник, но разпадът е тотален. Все повече примирението става повсеместно и за всичко. Но има неща, които са пагубни.

     КАТО РАЗПРОСТРАНЕНИЕТО НА ДРОГА

   Много вероятно е, приматът, уродът Северин да не би убил Виктория, ако алкохолът му не бе силно гарниран с амфетамини. Явно коктейлът съвсем е изпразнил от съдържание животното.

  Убиецът е известен и с това, че употребява дрога, и то отдавна….

… Убийството на таксиметровия шофьор в Николово. Двама ученици убиват човек под въздействието на алкохол и дрога.

… Все по-често стават катастрофи с жертви, при които шофьорите убийци са дрогирани…

   Наскоро се завъртя и клип във Фейсук как един танцуваше гол рано сутринта до сухия шадраван с цигуларчето В ЦЕНТЪРА НА ЕВРОПЕЙСКИЯ РУСЕ. По-късно е бил открит доста бит в болницата, естествено и силно дрогиран…

   Но странно- никой, ама никой не загатва дори за това. Че Северин отнякъде е купил дрогата и би трябвало дори търговецът да бъде привлечен като съучастник в това пъклено дело. Дори се говореше, че на Кръговото са били извикани известните на полицията дилъри на наркотици за съдействие за разкриване на убиеца.

  Въпреки че питах официално, на нарочния брифинг къде са пили учениците и откъде са си набавили дрога, нито полиция, нито журналисти проявиха интерес.

   Темата за разпространението и продажбата на наркотици е извън дневния ред на обществото- на хуманитарни организации, на комуни… Цинично- хваща се по някой самосиндикален продавач на някоя и друга саска, докато всеки божи ден, до всяко /а може би и във всяко/ училище почти всеки ученик знае откъде може да си набави.

  Никой не пита и никой не се интересува, още повече и да говори за наркотици, защото няма човек, който да не е чувал кой контролира разпространението им.

  Дали някой ще каже- кой и какво продаде на Северин, откъде и какво са купили учениците, убили таксиметровия шофьор, с какво се е надрусал голият танцьор в центъра, за да стигне до болницата…

Блажени са вярващите!!!

 

Коментари

Свързани новини

    Още Новини

    Реклама

    Реклама