Днес е : Неделя, 28 Май 2023

Дунав 8806“ вече се готви сериозно за неделния мач с „Левски“.

Публикация 04 Jan, 2012 / akcent.bg

Тимът с ново попълнение в първите дни на новата година


    „Сините феи“ вече подновиха активно занимания. Всичко български баскетболистки на отбора се явиха за първата тренировка в понеделник вечерта в залата в квартал „Здравец“. Треньорът Георги Божков сподели, че е останал доволен състоянието на своите състезателки след празниците. „Да чукнем на дърво всичко е наред. Направихме бърз тест на баскетболистките и съм много доволен от състоянието им. Подходили са изключително професионално и са тренирали дори по празниците. Почти всички са тук. Само американките ще пристигнат малко по-късно, но всичко с тях е координирано и ще са на линия за мача срещу „Левски“.          

       Вече мислим и се готвим сериозно за срещата в София в неделя“, сподели Георги Божков. „Дунав 8806“ излиза срещу „сините“ от столицата в местната зала „Универсиада“ в последния ден от седмицата от 17:00.      

      Междувременно русенският тим ще се готви с двуразови тренировки за „синьото дерби“ на НБЛ при жените, като единствено в четвъртък ще има само сутрешно занимание. Първа от двете американки в Русе пристига Шарел Алън, чийто полет се очаква да кацне в 1:20 тази нощ в Букурещ. Утре вечер в 22:55 пък също в румънската столица трябва да се приземи полетът от САЩ на Ейдриен Джонсън. Георги Божков заяви, че към момента няма конкретни планове за привличането на нова баскетболистка. „Трансферният прозорец е отворен до събота, но за сега не предвиждаме изненади в тази посока“, категоричен бе той.            

     Въпреки това обаче президентът на клуба Красимир Трифонов изненада всички на тренировката в понеделник вечерта с вестта за ново попълнение. Стана ясно, че още в първите дни на новата 2012 година на бял свят се е появила неговата внучка. Радостният дядо почерпи преди заниманието клубния щаб, а на въпроса за името на новото попълнение отговори с категоричното „Есествено, че е Красимира“.

Коментари

Свързани новини

Реклама

Реклама