Днес е : Неделя, 19 Септември 2021

Любо Ганев представи книгата си в Русе

Публикация 12 Sep, 2018 / akcent.bg

   В „Монбат Арена“ се проведе пресконференция по повод официалното представяне на книгата – фотоалбум „Любо Ганев Светът отвисоко“. Участие в нея взеха Любомир Ганев – вицепрезидент на Българската федерация по волейбол и неговата майка Елена Ганева, първият му треньор – Александър Тодоров, съавторът на книгата Бончук Андонов, кметът на Община Русе Пламен Стоилов и собственикът на „Приста ойл холдинг“ Пламен Бобоков.

  „Изключително съм горд, защото Любомир Ганев е русенец, който прави толкова много със сърце и душа за нашия град. Той е идол за малки и големи“, заяви русенският градоначалник. Г-н Стоилов заяви още, че за Русе предстои един голям празник с домакинстването на Световното първенство по волейбол за мъже, като увери, че ще продължат да се полагат всички усилия да се възвърне волейболната слава на града.

   Любо Ганев благодари на кмета Стоилов за отношението и отличната организация за провеждането на Световното първенство в крайдунавския град, като заяви, че Русе е и основен фаворит за домакин на предстоящото Гран при за жени, което ще се проведе догодина.

   Тази вечер, от 19:00 часа, пред „Арена Монбат“ ще се състои официалното откриване на първенството, като веднага след това ще се състои двубой между Бразилия и Египет от 20:30 ч.

** „Светът отвисоко“ е фотоисторията на един от най-популярните и обичани волейболисти на планетата. Наред с уникалните фотографии обаче, Любо Ганев е представен с неговите стотици забавни и поучителни случки, които съпътстват гиганта през целия му житейски път. Ще видите Любо в пълната му светлина: като неудържим малчуган в Русе, после като звезда на световния волейбол, като бизнесмен, като любящ баща и вече дядо, като тв, кино и шоу звезда, като човек, който обича да се раздава за хората, да ги радва и подпомага. Луксозното издание е в 200 страници голям формат с твърди корици и е по книжарниците и в част от бензиностанциите на цена от 20 лв.

 


Коментари

Свързани новини

Реклама

Реклама