Днес е : Неделя, 19 Януари 2020

Пламен Нунев в Борово: Виждам, че кметовете са `на терен`

Публикация 05 Sep, 2018 / akcent.bg

  „От моите чести посещения на населените места тук аз виждам, че кметовете са „на терен“. Те нямат място в канцеларията, на бюрото. Сутрин те трябва да се срещнат с полицая в съответното село, за да  се запознаят с обстановката, а след това да поставят задачите за деня“, каза народният представител от ГЕРБ в 19-и МИР – Русе Пламен Нунев по време на отчета на кмета на Община Борово Валентин Панайотов по повод 3 години от мандата му. Събитието се състоя в салона на читалището на град Борово тази нощ в присъствието на общински съветници, кметове на населени места, кмета на общината Валентин Панайотов, граждани. Отчетът бе представен под формата на кратка мултимедия с акценти върху стореното досега. Накратко бяха отбелязани и започналите проекти в общината през тази година. Валентин Панайотов помоли присъстващите за оценка изпълнението на управленската програма и се включи в кратката дискусия с тях по актуални проблеми.
  В хода на разговора народният представител даде пример със себе си и каква е дейността му всеки ден. „Хората трябва да ни познават и да си поставят проблемите, добави депутатът. Става дума и за такива в обществена полза, и здравословни и пр. При това ПП ГЕРБ има адекватна реакция при всяка ситуация. Така се случва и в момента с една благотворителна кампания в Русе в помощ на двегодишната Лора от Басарбово.
  Пламен Нунев подчерта, че общинското ръководство в лицето на кмета Валентин Панайотов и неговия екип вече близо 3 години надгражда постигнатото, като реализира в пълен синхрон приоритетите за развитието на страната на местно ниво, а същевременно е и много активно при осъществяването на много инфраструктурни, социални и други проекти.
  „Във всяко населено място на общината се е случило нещо, а ще има и още през идната година. Това зависи от активността на кметовете в селата“, посочи г-н Нунев.
Той изрази надежда, че общинският център и селата ще придобиват още по – приветлив вид.
  Депутатът благодари на председателя и зам. – председателя на Общинския съвет – Борово, на общинските съветници, както и на кметовете за работата и постигнатите резултати.

 

Коментари

Свързани новини

Реклама

Реклама