Събота, 23 Септември 2023

Андриан Райков присъства на откриването на новата учебна година в СУ `Васил Левски` с ПП - Ветово

Андриан Райков присъства на откриването на новата учебна година в СУ `Васил Левски` с ПП - Ветово
Публикация   16:54     15 Септ, 2017 /     akcent.bg   /     528

   Народният представител от ГЕРБ в 19-и МИР – Русе д-р Андриан Райков присъства на откриването на новата учебна година в Средно училище „Васил Левски“ с професионални паралелки. Той поздрави директора на учебното заведение, учителите и учениците с думите: „Задачата на училището е да подготви всички ученици за едно по – добро бъдеще. Бъдеще, в което да  бъдат успели хора“. За да се случи това, депутатът призова учениците да открият таланта си и с помощта на учителите да го развият, като постоянно усъвършенстват уменията си в префосионалните направления и разширяват знанията си. Той акцентира върху ролята на учителите за мотивиране на учениците, дисциплинирането им, в насърчаване на креативността и амбициите им.

  Д-р Райков призова младите хора да не се страхуват от грешките, които ще допуснат по време на учебния процес, защото именно от тях ще могат да се поучат и надградят постигнатото досега. Той пожела децата и младежите да иматмного смелост, упоритост и енергия в изпълнение на ежедневните задачи и преследване на поставените цели.

   Народният представител помоли всички присъстващи възрастни и представителите на общинската администрация да се грижат и запазят богатството на това учебно заведение – неговите ученици. „Нека  всеки ден имате поводи за гордост и с усмивка да казвате „аз съм техният учител” или „аз съм техният родител“. Необходимо е младите да видят ясно нашия пример и отношение  към знанието, нашето чувство за отговорност и справедливост“, подчерта д-р Райков.

  Тържеството по случай откриването на новата учебна 2017/2018 година бе уважено от кмета на Община Ветово Георги Георгиев, общински съветници и други гости, родители, близки на децата и разбира се, стотици ученици.Коментари

Все още няма коментари!

Коментирай

   captcha